Over Ons

“Mijn Eureka-moment kwam 30 jaar geleden, in een Nederlandse lift nog wel. Een collega van mij had net een grote bos tulpen gekocht, en ze werd daar instant blij van. Een wild idee werd een concreet plan. En zoveel jaar later maakt ons topteam nog steeds elke dag vele klanten instant blij.”

“Toen is het dus allemaal begonnen. Met een vaste overtuiging en een flinke portie naïviteit. Maar zoveel jaar later staat Fiorelli stevig op de kaart. Nadat we onze eerste partner Delhaize konden overtuigen van onze meerwaarde zijn we blijven groeien.

"De eerste jaren hebben we dag en nacht gewerkt. Elke nacht naar Nederland om er ter plaatse in te kopen. Nu is dat heel wat comfortabeler geworden: het online aankopen start pas om 4u30 !"


We zijn duurzaam gegroeid, toch blijft Fiorelli een bedrijf op mensenmaat. Doorgedreven professionalisering en permanente logistieke evolutie zijn nodig.

Maar persoonlijk contact en het door en door kennen van elk van onze klanten maken het verschil.

Vandaag stomen we Fiorelli klaar voor de volgende 30 jaar. Op dit moment versterken we onze distributiecapaciteit om in alle provincies kort op de bal te kunnen spelen. We merken bij heel wat supermarktuitbaters interesse in onze aanpak en visie. Wij willen ook hen met de hoogste kwaliteit en beste service bedienen!”

Met ons team maken we elke dag het verschil!